Training en Ontwikkeling


Geplande Workshops

02-04-2020
-
02-04-2020
Workshop Assertiviteit
Het is fijn als je op ieder moment van de dag in welk gezelschap dan ook helemaal jezelf kunt zijn? Privé en op je werk. Dat je je mening geeft, je ervaringen met anderen deelt en je kwetsbare kant durft te...   Meer
04-04-2020
-
04-04-2020
Workshop Assertiviteit
Het is fijn als je op ieder moment van de dag in welk gezelschap dan ook helemaal jezelf kunt zijn? Privé en op je werk. Dat je je mening geeft, je ervaringen met anderen deelt en je kwetsbare kant durft te...   MeerBehalve coaching geef ik trainingen en workshops gericht op de persoonlijke ontwikkeling. Zelfontwikkeling en zelfkennis biedt ruimte voor persoonlijke groei. Het DISC model leert je over jouw manier van communiceren. Tijdens de workshop krijg je inzicht in je voorkeurscommunicatiestijl en wat voor effect het heeft op je omgeving. Bewust worden van je manier van communiceren zet aan tot ander gedrag waardoor je omgeving verandert. Op de werkvloer krijg je tegelijkertijd inzicht in de voorkeurscommunicatiestijl van je collega´s wat zorgt voor onderling begrip. In een organisatie kun je met deze informatie de samenwerking verbeteren door bewust gebruik te maken van elkaars kwaliteiten.  


Hoe fijn zal het zijn als je op ieder moment van de dag, ongeacht het gezelschap, helemaal jezelf kunt zijn? Dat je je mening geeft, je ervaringen met anderen deelt en je kwetsbare kant durft te laten zien. Geen rollen meer. Weg met die façade. Jezelf zijn zoals je bent! 

In de workshop leer je je zelfverzekerder te voelen. Door het vertrouwen in jezelf te vergroten zal de spanning verminderen. Je wordt jouw angst de baas, wat een positieve invloed heeft op je gedrag. Tijdens de workshop krijg je handvatten en zal je door oefeningen je assertiviteit ontwikkelen. Je leert

• Zelfvertrouwen uitstralen

• Zelfbewust communiceren

• Omgaan met conflicten en weerstand 

 Je eigen ruimte in te nemen 

• Omgaan met emoties, spanning en onzekerheid


Boeking of informatie? 

Voor boekingen of informatie over een workshop/training kun je telefonisch contact opnemen via de contactgegevens. Ik neem binnen 2 dagen telefonisch contact met je op. Voor overige vragen gelieve contact op te nemen via het contactformulier. 

Naast workshops en trainingen heb ik een aanbod van (persoonlijke) coachtrajecten voor bedrijven en instellingen.  


 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn