Jennifer is een fijne coach die je met rust en empathie benadert. Met vele dynamische oefeningen leert ze je om op een andere manier naar jezelf te kijken. Het fijne aan life coaching is dat de oplossing van je problemen in jezelf zit verborgen. Met Jennifer is het mij gelukt om ze naar boven te krijgen. 

Nina, Amsterdam


Mijn eerste sessie was voor mij een eye opener. Na jaren van verschillende therapieën kreeg ik een nieuw inzicht in de onderliggende reden van mijn probleem. Sindsdien merkt mijn partner een verandering in mijn gedrag. De rust die je uitstraalt stelde mij op mijn gemak. Het gaf mij een vertrouwd en veilig gevoel om mij open te stellen. 

Anna, Almere


Ik was in eerste instantie sceptisch over het bezoeken van een life coach. Ik ben aangenaam verrast door je doortastendheid. Na drie coachsessies groeit gestaag mijn zelfkennis.  In korte tijd heb je wat zich afspeelt in mijn onderbewustzijn naar boven gehaald waardoor veel op zijn plek valt. Je helpt mij om bewust te worden van mijn gedrag door te spiegelen. De inzichten die ik kreeg waren confronterend maar nodig om mij te doen realiseren dat het tijd is voor verandering. Je biedt handvatten die mij helpen om in de actie te komen en mijn doelen te bereiken. Dit is een hele transformatie voor mij. 

Anoniem, Amsterdam


Jennifer, ik vind dat je veel positiviteit en enthousiasme uitstraalt wat aanstekelijk werkt op jongeren. Als trainer zoek je graag de diepgang op en kom je helemaal in je kracht in de 1-op-1 en kleine groepen. Je ervaring in de jeugdzorg komt hierin ook erg van pas. Als trainer pak je de aandacht en als je aan het woord bent kom je erg duidelijk over. 

Chris, UWC Nederland 

 

Hoi Jennifer, ik wil je bedanken voor de coaching. Ik heb de ervaring gehad dat dit net was wat ik nodig had. Eerst moest ik lachen om het bolletje wol, maar dat bolletje wol was het keerpunt in mijn leven. Waar ik nu sta als zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil. Die haar grenzen durft aan te geven. Lieve Jennifer, het gaat super goed met mij en nogmaals bedankt. 

Rosaline, Bunschoten-Spakenburg


 

 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn