Relatiecoach ~ Pedagoog

Als gecertificeerd Relatiecoach en Pedagoog begeleid ik jou in het herstellen en versterken van de verbinding met jezelf én jouw partner. Jij wordt ervan bewust hoe jouw gedachten jouw gevoel beïnvloedt en daarmee ook jouw gedrag. Die belemmerende gedachten maken ruimte voor positieve gedachten. Het resulteert in verandering van jouw gedrag. Ik maak met Rationeel Emotieve Therapie (RET) gedragspatronen in jouw relatie zichtbaar. Net als onuitgesproken verlangens, onvervulde behoeften en de oorzaken voor miscommunicatie. Door gevoelens op de juiste manier met elkaar te delen, ontstaat er begrip en een diepere emotionele binding. Pas dan ontstaat er ruimte om te voelen en je te verbinden met de ander. Met Emotionally Focused Therapy (EFT) ontstaat er een goede basis voor verbinding vanuit acceptatie en vertrouwen. 


Mijn specialisatie is GGZ-agoog. Ik werk ook met mensen met psychische problematiek, zoals persoonlijkheidsstoornissen, angst- en stemmingsstoornissen, hechtingsproblematiek en traumaverwerking. 


Met behulp van de gebruikte tools leer jij jezelf kennen wat leidt tot meer zelfliefde. Voelen wie jij bent om vanuit jouw eigen verbinding de verbinding met de ander aan te gaan. Een goede relatie met de ander is een natuurlijk gevolg van de gezonde relatie met jezelf. Je kunt pas delen met anderen waar jijzelf genoeg van hebt.  Samenwerkingen

Passie voor je Toekomst
United World Colleges
Starfish.Health
Classy Notes


 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn